Про втручання в роботу мережі Аватор

У період 2023 року зафіксовано ряд втручань у роботу мережі компанії "Аватор".

Майстри компанії "Аватор", які обслуговували абонентів ряду населених пунктів Гадяцького, Зіньківського, Лохвицького та Чорнухинського районів (зараз Миргородський, Полтавський, Лубенський райони), використовуючи оптоволоконну та радіочастотну мережу компанії "Аватор", без її відома та дозволу, перенаправляли трафік абонентів до білінгу інших операторів, а саме "Аватор Груп" та "Тера Нет", незаконно підписували з абонентами Договора, де вказували реквізити інших юридичних осіб, сторінку сайту та особистого кабінету (не компанії "Аватор"). Таким чином завдали значних збитків компанії "Аватор" як фінансових, так і репутаційних, оскільки втручання супроводжувалося погіршенням якості роботи мережі та значно гіршим сервісом.

На даний момент відкрито кримінальне провадження №12023170000000154 від 02.03.2023 з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 5 ст. 361 КК України "Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж", ведеться слідство.

Просимо не підписувати Договір з шахраями, які на даний момент, після відкриття кримінальної справи, активно ведуть обзвін абонентів та пропонують перепідписати Договір і оплачувати послуги на інші рахунки (не компанії "Аватор"), при цьому фізично не підключають до іншої мережі, а залишають в мережі компанії "Аватор". Найближчим часом правоохоронні органи приберуть втручання, причетних до втручання майстрів буде замінено у всіх населених пунктах. Додатково буде розіслано СМС повідомлення та опубліковано на цьому сайті.

Офіційний єдиний сайт компанії "Аватор": avator.ua

Особистий кабінет абонента компанії "Аватор": my.avator.ua або avator.in

Єдиний контактний центр компанії "Аватор": (0800) 500-360

Он-лайн чат Телеграм контактного центру: https://t.me/avator_info

Телеграм-канал (оперативна інформація про аварії): https://t.me/avator_ua

Сторінка в ФейсБуці: https://www.facebook.com/avator.ua/

Сторінка в Інстаграмі: https://www.instagram.com/avator_ua/

СМС від компанії "Аватор" має альфаім'я: "Avator"

Всі інші посилання/сайти є фейкові, не компанії "Аватор", це ж стосується регіональних соц.мереж Аватор, які не є офіційними і не ведуться працівниками компанії Аватор.

Вибачте за тимчасові незручності! Дякуємо за розуміння!

Слава Україні! Перемога за нами!

Ми у соцмережах:

© «Avator», 2013–2022